Kérdés:
A Google Goggles akkumulátorának használata
FoamyGuy
2011-05-12 22:18:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Több hete nem is nyitottam meg a google goggles alkalmazást. Miért jelenti a telefon, hogy ekkora mennyiségű akkumulátort használ? Ez különösen zavaró, tekintve, hogy ez az alkalmazás képes elemezni a képeket, amelyeket tudásom vagy beleegyezésem nélkül készíthet. Valaki más tapasztalta ezt?

enter image description here

Ez nagyon furcsa. A Goggles legújabb verzióját (1.4) telepítettem, és még futó szolgáltatása sincs. Nem jelenik meg az akkumulátornaplómban. Milyen verziója van?
Nekem egyszer volt ilyen, újraindítottam, azóta nem láttam. Furcsa hiba.
Kettő válaszokat:
Malachi
2011-05-19 01:34:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hasonló problémáim voltak a Google Goggles-lel, az Android API Demo alkalmazással és egy vagy két másik alkalmazással kapcsolatban. Határozottan hiszem, hogy ez csak egy hiba az akkumulátor statisztikájában, mivel soha nem befolyásolta érdemben az akkumulátor élettartamát. Általában a telefon újraindításával megyek el, bár ez nem ideális.

Egyetértek, ez hiba. Néha "Bluetooth" -ot látok az akkumulátor használatában, amelyet soha nem engedélyezek. (HTC Desire hivatalos 2.3.3)
rsapru
2011-05-13 14:43:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nekem is volt hasonló problémám, számomra úgy tűnt, hogy az akkumulátor statisztikája probléma, teljesen lemerítettem a telefonomat, majd újratöltöttem. Ez megoldotta a telefonom problémáját.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...