Kérdés:
A Zombie Scramble folyamatosan visszatér az életbe!
Ken
2014-07-22 22:47:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Scynble, Zynga (folytassa ábra), nyilvánvalóan kitalálta, hogyan engedélyezheti újra magának az értesítéseket interakcióm nélkül. Számos alkalommal kikapcsoltam az értesítéseket az androidos alkalmazásbeállítások menüjében a gyökér nélküli Galaxy S4 állományomon, de úgy tűnik, hogy 24-48 órán belül visszakapcsol.

Tehát a kérdésem két részből áll:

1) Programozóként nagyon kíváncsi vagyok, a Zynga milyen módszerrel folyamatosan engedélyezi az értesítéseket a Scramble számára?

2) Hogyan tilthatom le az engedélyezésüket?

Frissültek az alkalmazással?
Ha vannak olyan frissítések, amelyekhez nincs szükség jóváhagyásomra. Figyeltem erre, mert nagyon egyszerű lenne megkerülni az alkalmazás-értesítéseket.
Véletlenül áthelyezte ezt az alkalmazást SD-kártyára? Úgy gondolom, hogy van egy hiba, amely az "Értesítések megjelenítése" beállítást visszaállítja az újraindításkor az SD-kártyára áthelyezett alkalmazások számára.
Ok, letiltottam az értesítéseket, amíg az alkalmazás SD-tárhelyen volt, és újraindítottam, ami az értesítések újbóli engedélyezését okozta. Áthelyeztem az alkalmazást az eszköz tárhelyére, letiltottam az értesítéseket és újraindítottam, ami nem okozta az értesítések újbóli engedélyezését. Úgy tűnik, hogy az SD-kártya hibája a hibás. Köszönöm a segítséget, és kérjük, válaszában tegye meg javaslatát, hogy elfogadhassam. =)
Egy válasz:
Chahk
2014-07-22 23:23:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ez a Samsung állományának firmware problémája (vagy szolgáltatása?) miatt történik. Amikor újraindítja a telefont, az SD-kártyára áthelyezett alkalmazások "Értesítések megjelenítése" beállítása visszaáll az eredeti állapotába, vagyis engedélyezi az értesítéseket.

A megoldás az alkalmazás visszaállítása. telefonra, és a beállítás az újraindításkor is megmarad.

Ez a hiba a vanília Android 5.0.2-re is hatással van, nem csak a Samsung ROM-okra.Ha további információval, webes linkekkel vagy jobb megoldásokkal rendelkezik, kérjük, írjon visszajelzést.El tudom képzelni, hogy egy alkalmazás pótolja ezt a hiányosságot, amely karbantartja az értesítési preferenciák listáját, és "biztosítja" őket a rendszer indításakor.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...