Kérdés:
Van „Felhasználói kézikönyv” az Android 2.1-hez?
pelms
2010-10-23 09:01:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az Android 2.1 telefonomhoz kapott felhasználói útmutatók meglehetősen egyszerűek, és többnyire a mobilcég kezelőfelületéhez és alkalmazásaihoz vannak igazítva. ezt a PDF útmutatót az Android 2.2-hez találkoztam. Van valami hasonló a 2.1-hez?

Frissítés:
Az Android 2.3 (Gingerbread) felhasználói kézikönyv már elérhető itt (PDF).

Egy válasz:
ale
2010-10-23 09:33:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Úgy tűnik, hogy ez a Nexus One felhasználói kézikönyv alapvetően ugyanaz a dokumentum, amelyet linkelt, de az adott telefonra és az Android 2.1-re vonatkozik. Mivel a Nexus One "tiszta" Android-élmény volt, a dokumentum túlnyomó többségének ki kell terjednie arra, amit keres.

(Ez a link halottnak tűnik, de ez a link az Internetes Archívumból Úgy tűnik, hogy a Wayback Machine működik. Van még ez a link a T-Mobile-tól.)

Igen, úgy tűnik, ugyanaz a Google által készített dokumentum, hozzáadott Nexus One specifikációkkal. Kíváncsi vagyok, hogy a Google ezeket bárhol nyilvánosan közzéteszi-e, mivel frissítik őket az új Android-verziókra.
404 lett 2012-ben
@naxa: Hozzáadtam egy linket a Wayback géphez.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 2.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...