Kérdés:
Vannak olyan Android-eszközök, amelyek nem gyökerezhetnek?
glenviewjeff
2013-08-30 07:42:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vettem egy új Galaxy Mega-t, és úgy tűnik, még senki sem találta ki számára a root módszert. Vannak olyan eszközök, amelyek több mint néhány hónapig voltak a piacon, és amelyek nem gyökerezik?

Tudomásom szerint minden eszköz rootolható, de ha nem népszerű telefon vagy új telefon, akkor lehet, hogy még nincs készlet hozzá
Minden androidos eszköz rootolható. Amit megfigyeltem, nem sok útmutató található a dual sim telefonok gyökerezéséhez.
Csak tisztázásképpen: Olyan eszközök listáját keresi, amelyek még nem rendelkeznek gyökereztető eszközökkel - vagy inkább a kérdése * Hogyan gyökerezhetem le a Galaxy Mega-t? * Ez utóbbi esetben érdemes megkeresni a ] (http://android.stackexchange.com/tags/rooting/info) és [eszközgyökér-index] (http://android.stackexchange.com/q/1184/16575). Ez utóbbi felsorol néhány olyan „általános eszközt” is, amelyet érdemes kipróbálni, ha még nincs elérhető speciális „gyökérzetkészlet” az eszközéhez. Ne felejtsen el jelenteni valamilyen sikert, akár saját kérdésére is válaszolhat :)
Egy válasz:
user3288281
2014-02-17 23:05:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Wikipedia néhány választ ad: http://en.wikipedia.org/wiki/Android_rooting

A múltban sok gyártó megpróbálta elkészíteni " gyökér nélküli "telefonok, szigorúbb védelemmel (mint például a Droid X), de általában mégis valamilyen formában, formában vagy formában gyökerezik. Lehet, hogy az új vagy nemrégiben frissített telefonokhoz nem elérhető root kihasználtság, de általában néhány hónapon belül elérhető.

De ez a múlt.

Az Android-eszközök csak kisebb része zárja be indítóját - és sok olyan gyártó, mint a HTC, a Sony, az Asus és a Google kifejezetten lehetőséget nyújt az eszközök feloldására, sőt az operációs rendszer teljes cseréjére. p>

Röviden szólva, ne aggódj, ha még nincs gyökér, akkor biztosan van, aki hamarosan megjelenik.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...