Kérdés:
Megakadályozza a mobiladatok használatát a gyökérzet nélküli telefonon lévő egyes alkalmazásoknál?
Reid
2011-06-14 17:57:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Számos olyan alkalmazásom van, amelyek meglehetősen csevegnek a hálózaton, és korlátozott adatkapcsolattal szeretném, ha ezek az alkalmazások nem használnák a 3G kapcsolatot (a WiFi rendben van).

Tudom, hogy a telefon gyökereztetése és a DroidWall telepítése megtenné a trükköt. Van-e azonban mód alkalmazásonkénti adatengedélyek elérésére anélkül, hogy gyökereznék?

FWIW, van egy Droid 1 -em a CDMA hálózaton.

Kapcsolódó: [Hogyan tekinthető meg egy adott alkalmazás által kért hálózati forgalom?] (Https://android.stackexchange.com/a/204022/218526)
öt válaszokat:
GAThrawn
2011-06-14 18:16:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nem egészen válaszol a kérdésére, de a Háttéradatok használatának kikapcsolásával le kell állítania a csevegő alkalmazásokat abban, hogy bármit is tegyenek a háttérben, és csak azokra az alkalmazásokra kell korlátoznia, amelyeket Ön elindít és használ, nem pedig azokra az alkalmazásokra, amelyek szinkronizálják és ellenőrzik az összes állapotfrissítést. idő.

Ha hozzáadja a kezdőképernyőhöz a Power Control Bar-ot (amely 1.6 óta van beépítve az Android-ba), csak egy koppintással kapcsolhatja be és ki a háttéradatokat. Csak tartsa az ujját a kezdőképernyő üres helyén, válassza a Widgetek , az Energiagazdálkodás lehetőséget, és a jobb oldali második ikon (két kör alakú nyíl egy körben) vezérli a háttéradatok felhasználása.

THelper
2012-09-20 16:13:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha rendelkezik Android ICS-sel, akkor az egyes alkalmazásokhoz beállíthatja a "Háttéradatok korlátozása" beállítást. Lépjen a Settings > Data use menübe, válassza a Mobile fület, majd görgessen lefelé, és válassza ki a korlátozni kívánt alkalmazást. A beállítást a megjelenő oldal alján állíthatja be.

Ha egy alkalmazás megfelelően van felépítve, akkor ennek a beállításnak a megadása nem teszi lehetővé az alkalmazás widgetjeinek és háttérszolgáltatásainak az internet-hozzáférést mobiladatokon keresztül (de nem WiFi-n keresztül). Ha elindítja az alkalmazást, akkor mobil adatátvitel révén hozzáférhet az internethez. Vegye figyelembe azt is, hogy nem minden alkalmazás játszik jól, és néhány nem tartja be ezt a beállítást.

Creepy Creature
2017-04-13 22:39:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Xiaomi telefonokban korlátozni lehet a háttéradatokat a Mi alkalmazás Biztonsági alkalmazásában.

A háttéradatokat minden alkalmazáshoz korlátozhatja is!

Sokszor használtam, amikor a bal oldali adataim nagyon kevesek.

Nem tudsz más okostelefonok biztonsági alkalmazásáról !!

xavier_fakerat
2017-04-13 20:20:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A tűzfalalkalmazás alkalmas erre a feladatra. Vannak más tűzfalopciók nem root felhasználók számára:

 1. NetGuard tűzfal (nincs root)

Jellemzők:

 • Nincs szükség gyökérre
 • Android 4.0 és újabb verziók támogatott
 • IPv4 / IPv6 TCP / UDP támogatott
 • Tethering támogatott
 • Opcionálisan blokkolhat roamingkor
 • Opcionálisan blokkolhatja a rendszeralkalmazásokat
 • Opcionálisan rögzítheti a hálózat használatát alkalmazásonként címenként

Képernyőképek a

 1. NoRoot tűzfal

Jellemzők

 • Gazdanév / domain név szűrése
 • Részletes hozzáférés-vezérlés
 • nincsenek gyanús engedélyek magán a tűzfalalkalmazáson.

  (jelenleg nem támogatja az IPv6-ot) lehet, hogy nem működik az LTE-n.

Képernyőképek

b

Vivek Ji
2017-04-13 23:07:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kipróbálhatja ezt az Opera Max alkalmazást is. Annak ellenére, hogy sok olyan funkciója van, amelyet esetleg használhat, az alábbiakban említett funkcióra van szüksége.

Adatigényes alkalmazások letiltása - Tudja meg, mely alkalmazások használják a legtöbb adatot - akár azt is eldöntheti, hogy blokkolja-e az adatok teljes használatátEzt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...