Kérdés:
Hogyan lehet letölteni a mentett jelszót a Google Chrome for Android alkalmazásban?
Jenson M John
2015-07-20 12:22:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lehetséges-e valamilyen módon lekérni az URL-hez tartozó tárolt jelszót az Android Google Chrome-ban. Ez semmilyen módon nem kapcsolódik az asztali verziókban futó Google Chrome-hoz. Láthatom a mentett jelszót a Google Chrome asztali számítógépén, de nem az Android verzióban. Kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Kapcsolódó link [Hogyan találhatom meg az elmentett jelszót az Android böngészőben?] (Http://android.stackexchange.com/questions/42371/how-can-i-find-the-saved-password-in-android-browser)
Négy válaszokat:
Lucky
2015-07-20 13:51:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Windows rendszerben, ha megnyitja a Jelszó kezelése a Chrome-ban lehetőséget, akkor a jelszó megtekintéséhez és kezeléséhez mesterjelszót (azaz Windows rendszergazdai jelszót) kér. De az Android esetében ez nem így van. Tehát biztonsági okokból a Chrome for Android nem fedi fel a jelszót.

Greenbot-tól: A jelszavak eszközre mentése nyilvánvaló biztonsági problémákat vet fel. Bár a Chrome nem fogja megjeleníteni az Ön jelszavát, minden fogadás ki van kapcsolva. Ha valaki elkapja a telefonját - bejelentkezhet bármely olyan fiókba, amelyre a Chrome emlékszik. Ha úgy dönt, hogy a Chrome megjegyzi a jelszavait, akkor be kell állítania egy jelszót a telefonjára - vagy még jobb, ha titkosítja az eszközét -, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy internetes fiókjai rossz kezekbe kerüljenek.

ez a súgó link alapján kezelheti jelszavát az Android Chrome böngészőjében,

  1. Nyissa meg a Chrome alkalmazást.
  2. Érintse meg a Chrome menü menüjét.
  3. Érintse meg a Beállítások> Jelszavak mentése lehetőséget.
  4. Érintse meg a Google-fiókjában található Mentett jelszavak kezelése linket.

A fenti lépések végrehajtása azonban csak a felhasználónevet és a webhely URL-jét tárja fel, és törölheti a jelszót, de nem tekintheti meg. A jelszavak bármilyen eszközről / böngészőből történő kezeléséhez / megtekintéséhez látogasson el a https://passwords.google.com oldalra, és adja meg újra a Google-fiók jelszavát a bejelentkezéshez és az összes mentett jelszó megtekintéséhez (kivéve: a jelenleg bejelentkezett Google-fiók jelszava nem jelenik meg), ha

  • bejelentkezett a Chrome-ba és mentett jelszavakat, vagy
  • a Google Smart Lock szolgáltatást használja jelszavakhoz Androidon

Kattintson az adott webhelyre, és válassza ki a szem szimbólumot, hogy felfedje az adott webhely jelszavát.

Frissítés:

Ha rootolt eszközzel rendelkezik, akkor kipróbálhatja a Firelord válaszát is.

Vagy egyszerűen állítsa be a DNS-kiszolgálót az adott webhelyre vonatkozó kérelmek átirányítására az Ön által irányított webhelyre, az emlékezett jelszóval jelentkezzen be az androidon, és töltse le a jelszót a webhelyen (némi kódolást igényel). És ha a célhelyet a „https” szolgáltatással látja el, akkor telepítenie kell a gyökértanúsítványt az androidra is, és alá kell írnia a jelszógyűjtő webhely tanúsítványát.
You should add that this does not work if one has set a sync passphrase to encrypt Chrome's cloud data.
Firelord
2015-08-18 13:56:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Megjegyzés : Ez a módszer root hozzáférést igényel.


Azoknak a webhelyeknek a hitelesítő adatait, amelyeknek engedélyezte a Chrome mentését, a Bejelentkezési adatok fájl tárolja, amely a Chrome adatkönyvtárában található, azaz / data /data/com.android.chrome/app_chrome/Default/ . Természetesen egyetlen alkalmazás vagy akár az ADB sem férhet hozzá ehhez a helyhez, és egyiküknek sem a Chrome rendelkezik GUI-n keresztül hozzáféréssel a hozzáférésükhöz, így a nem gyökérzetű eszközök nagy veszteséggel járnak. Ebben az esetben a Lucky megoldásának kell segítenie.

Mindenesetre egy gyökérzetű eszköz esetében egyszerűen húzza be a fájlt (SQLite adatbázis) a PC-be, és nyissa meg egy SQLite nézőben, például DB böngésző az SQLite számára. Megnyithatja azt a fájlt egy szövegmegjelenítőben (tudja, hogy a formázás nem lenne kellemes, ha ezt megtenné, és egy kicsit érthetetlen is), vagy egy SQLite megjelenítő alkalmazásban, például SQLite Editor vagy aSQLiteManager vagy az sqlite3 parancssori.

A logins tábla rendelkezik hitelesítő adatokkal.

Az SQLite adatbázisban a "password_value" oszlop nem jelöli a jelszót egyszerű szövegként. A "BLOB (size: X)" ("X" olyan szám, mint "8", "13" és így tovább ...). Hogyan szerezzük be a jelszót?
Próbáljon ki egy másik SQLite böngészőt. Kipróbáltam a Sqliteman-t, és rábukkantam erre a kérdésre. Később kipróbáltam a DB Browser for SQLite alkalmazást.
Ismer egy SQLite nézőt, amely Android-on működik?
Megnyitottam az adatbázist, mivel a szöveg és a legtöbb jelszó egyszerű szövegben volt látható.
iliketoprogram
2016-03-01 04:21:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ennek másik módja (pl. ha szinkronizálási jelszót használ, és a passwords.google.com nem választható) az, hogy bekapcsolja a hibakeresési módot, megvizsgálja a lapot, és kinyomtatja a mező értékét a konzolon (pl. document.getElementById ('passwordFieldID'). érték;)

Link a távoli hibakereséshez: https://developer.chrome.com/devtools/docs/remote-debugging

iBug
2019-07-04 13:28:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A rendszer kéri, hogy adja meg a zárolási képernyő jelszavát vagy PIN-kódját, ha van ilyen, vagy a Google-jelszavát, ha nincs záróképernyő.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...