Kérdés:
Hogyan állíthatom le a zenei alkalmazások lejátszását, amikor az Android készülékem Bluetooth-on keresztül csatlakozik az autómhoz?
kevinmicke
2014-07-18 22:22:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nemrég vásároltunk egy használt Toyota Priust, amelyre a JBL audiorendszerrel Bluetooth van telepítve. Amikor a telefonom (az állomány Nexus 4 futó 4.4.4-es verziója) csatlakozik hozzá, az autó küld egy "play" parancsot, amely automatikusan elindítja a legutóbb használt zenei alkalmazást (Google Play Zene, Pandora stb.). Nem számít, hogy a telefonon nem volt-e nyitva egyetlen zenei alkalmazás sem, a parancs megnyitja azt, és bármi mástól kezd el játszani, és az autó nem tudja megakadályozni, hogy elküldje a parancsot, ahogy itt említettük. Van-e mód arra, hogy megakadályozzuk ezt?

Érdekes módon ellenkező tapasztalatom van. Ha Bluetooth-eszköz van csatlakoztatva, az Android-eszköz * mindig * a gyári Zene alkalmazást tölti be, és nem a legutóbb használt zenei alkalmazást. Szeretném, ha betöltené a legutóbb használt zenei alkalmazást.
Nem lehet válaszként közzétenni, de egy egyszerű megoldás a LlamaLab (ingyenes) Automatizálása alkalmazását használja egy nagyon egyszerű szkriptel (a Bluetooth automatikus lejátszásának megakadályozása).
Három válaszokat:
kevinmicke
2014-07-18 22:22:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van egy Bluetooth connect & Play alkalmazás, amely képes elfogni a bejövő „play” parancsot. Noha eredetileg úgy tervezték, hogy elindítson egy adott zenei alkalmazást, amikor egy adott Bluetooth-eszköz csatlakozik, ehelyett a "STOP music be play" lehetőséget választja, hogy az alkalmazás ne indulhasson el, amikor az autó csatlakozik.

Ígéretesnek tűnt, de nekem nem sikerült. A OnePlus One (Marshmallow) és a Renault audiorendszerének kombinációja.
Ez az Android 8.0 és a 9.0 verzióknál is bevált.Csak emlékezzen arra, hogy telepítette, ha módosítania kell a beállításokat ... :)
Sarah
2016-12-14 08:59:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lépjen a Beállítások, Alkalmazások, Alkalmazáskezelő elemre, majd módosítsa a Rendszerbeállításokat. Keresse meg az induló lejátszót (számomra a Samsung Music), és kapcsolja a kapcsolót KI állásba.

Ezt kerestem, de az Android 8.1.0-n nem megfelelő.Bárhová is költöztették ezt a beállítást (kérem, hagyják abba a folytonos dolgok mozgatását és az internetes válaszok érvénytelenítését?), Nem találom (régebben használtam ...).
A jelenlegi Android verziókban a beállítások között kereshet erre (azaz "Rendszerbeállítások módosítása").
bezet
2019-03-22 07:52:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Újabb megoldás, ha más módszer nem sikerül, ha az androidos telefon mindig ugyanazt a zenelejátszót használja az automatikus lejátszáshoz, ha a bluetooth csatlakozik. Csak hozzon létre egy csendes mp3 fájlt, és nevezze át AAA.mp3 fájlba, ez biztosítja, hogy a fájllista teteje legyen. 5 perc vagy 1 óra legyen, amit csak akar. a fájl mérete azonban nagyobb lesz.

Esetemben mindig az alapértelmezett zenelejátszót fogja használni az automatikus lejátszáshoz. Tehát csak azt a néma mp3-t tettem a lejátszási listába. Még mindig automatikusan lejátszódik, de csendes hang. Aztán csak bekapcsolom a kedvenc zenelejátszómat vagy podcastomat.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...