Kérdés:
Hogyan működik az App "Battery Repair"?
minicookie
2012-09-13 00:30:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Most találtam meg ezt az alkalmazást ( akkumulátorjavítás) a Google Play Áruházban, a kérdésem az, hogy hogyan tudnám hosszabb ideig használni az akkumulátoromat. Milyen optimalizációkat végeznek? Tesztelte valaki ezt az eszközt, működik?

A vélemények elolvasása egy olyan átverési alkalmazásra emlékeztet, amelyben a kézibeszélőt rázva feltöltöttem az akkumulátort, és sok troll véleményt kaptunk ... csak annyit mondtam, hogy * ha túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen ... * vigyázz .. . :)
-1
Úgy gondolom, hogy még van olyan alkalmazás is, mint az Akkumulátorjavítás, soha nem fogja megjavítani az akkumulátort. Egyetértek erikkel abban, hogy egy alkalmazás csak az akkumulátort képes újrakalibrálni, nem javítani. Gondolom, ez csak egy módja annak, hogy növelje az adott alkalmazás forgalmi forgalmát.
Gondolod, hogy egy másik harmadik féltől származó alkalmazás képes jobb energiagazdálkodásra, mint az Android?
az akkumulátorom nem töltődött. Egy éjszakán át hagyta, és csak 47% -os töltést kapott, amely kevesebb mint egy órán át tartott. Telepítettem ezt az alkalmazást, és lefuttattam a folyamatot, ugyanúgy, ahogy fentebb "megtaláltam és kijavítottam" az akkumulátoromban lévő rossz cellákat. Amikor hazaértem, újra feltettem a telefont a töltőre, és ezúttal ténylegesen 100% -osan feltöltődött. Nem vagyok benne biztos, hogy az alkalmazás volt-e, de történt valami. Csak kihúztam a konnektorból, hogy lássam, meddig marad bekapcsolva, és visszatérek az aktív idő frissítésével.
OK, tehát, először ... "Győződjön meg arról, hogy iPhone-ja csatlakozik egy hírforráshoz" ... Másodszor, mint mindenki más mondta, ez nem lehetséges ...
Kettő válaszokat:
Erik
2012-09-13 00:48:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egyetlen alkalmazás sem képes "optimalizálni" vagy "fenntartani" az akkumulátort, mivel nem tudja elérni a hardverhez szükséges hozzáférést - valószínűleg akkor sem, ha root-ra van szüksége. Ez az alkalmazás kifejezetten hirdeti, hogy nem. Egyébként a gyártó mérnökei már biztosan végrehajtották az összes szükséges optimalizálást. Az alkalmazás fejlesztői semmilyen módon nem tudnak minden olyan hasznos tudnivalót minden telefon töltőáramköréről és akkumulátoráról, amelyet a mérnökök nem tudnak. (Lehet, hogy még rosszindulatú program is, de ebben az esetben nem érzem ezt a benyomást).

(Megjegyzés: a következő valószínűleg nem igaz)

Az egyetlen dolog, amit egy alkalmazás képes A (gyökeres telefonon) újrakalibrálja az akkumulátort. Ha az akkumulátort kalibrálatlanul kalibrálják, az operációs rendszer azt gondolhatja, hogy az ugyanolyan jó, mint az üres, és kikapcsolni kényszerül, bár még mindig hasznos mennyiségű töltöttség van hátra. Az egyik ilyen alkalmazás a találóan elnevezett akkumulátor kalibrálása.

Bár ezt a kalibrálási dolgot sok helyen mítosznak nevezik (mivel az akkumulátor statisztika fájlnak csak statisztikákat kell tartalmaznia arról, hogy melyik alkalmazás mennyi akkumulátort használt fel), ez az egyetlen félig értelmes magyarázat. Még mindig nem vagyok biztos abban, hogy hiszem-e vagy sem, a "mítosz" rész miatt is.
A rootot igénylő alkalmazásokhoz (** Akkumulátor kalibrálás **) kívánatos, hogy nyílt forráskódúak és auditáltak legyenek. A legjobb módja annak ellenőrzésére, hogy az alkalmazás nem káros-e, a forráskódjának ellenőrzése lenne. Kár, hogy [ez a népszerű és kicsi alkalmazás] (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024867) [nem tűnik nyílt forráskódúnak] (http: // forum .xda-developers.com / showthread.php? p = 53540520). (Szeretném használni, de nem telepítem, mert nem nyílt forráskódú.) Másodszor, az ingyenes szoftver (nyílt forráskódú) létezés előnyös lenne az alkalmazás fenntartása és további fejlesztése szempontjából.
Greg
2014-06-19 06:05:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MYTHBUSTED

Tegnap némi bizonytalansággal telepítettem ezt az alkalmazást, és számos problémát észlelt (és elhárított). Ezután megtaláltam ezt a szálat, amely még inkább felvetette a gyanúmat. Ma futtattam az alkalmazást, és nulla problémát észlelt, ami nem meglepő, mivel az akkumulátor feltehetően egyik napról a másikra nem kapott új problémákat. Kíváncsiságból egy hónappal korábban előre beállítottam a dátumot, és újra lefuttattam a tesztet, és hirtelen nyolc „cella” van alacsony töltéssel és két inaktív! Tehát nyilvánvaló, hogy ez az alkalmazás csak azt ellenőrzi, hogy mikor volt utoljára futtatva, és minél régebben volt, annál több „hibás” cellát dobott fel véletlenszerű mintázatban, hogy úgy tűnjön, mintha „hibákat” talált volna, amelyeket aztán kijavíthat.

Ne pazarolja az idejét, feltételezem, hogy ez az egyetlen dolog, hogy hirdetési bevételt biztosít a fejlesztőnek.

Igen. Valójában kipróbáltam más hasonló alkalmazásokat, amelyek azt állították, hogy "javítják" az elemeket az Android Emulators-on történő futtatással, és első futáskor "rossz akkumulátorcellákat" mutattak !!! Hogy lehetséges ez. Egy emulátornak nincs akkumulátora: D Ezekkel a megállapításokkal egy dühös értékelést írtam a Playstore-on. Az ilyen alkalmazásokat be kell tiltani.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...