Kérdés:
Hogyan tudom megmondani, hogy valóban lemerül az akkumulátor?
NT3RP
2011-06-11 00:06:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tudom, hogy a Beállítások > About Phone > akkumulátor használatáról menüpont megnyitásával képet kaphatok azokról az alkalmazásokról, amelyek az akkumulátorom legnagyobb részét felhasználják. Olyan dolgokat látok, mint a "Cell készenlét", a "Telefon tétlen" és a "Wi-Fi"; van-e valamilyen módja annak, hogy tovább mélyítsük és megtudjuk, mi is meríti valóban az akkumulátoromat ? Például meglehetősen biztos vagyok abban, hogy a GPS-használatot a „Cell Standby” tartalmazza.

Minden segítséget értékelni fogunk; Körülbelül három hónapja van a telefonom, és az akkumulátor 100% -ról 0% -ra csökken két nap alatt, minimális használat mellett (némi böngészés, bejelentkezés), és nem tudom felismerni, hogy mi lemeríti az akkumulátort .

SZERKESZTÉS

Leginkább az energiafelhasználás kevésbé tág diagnosztizálásának módjai érdekelnek, de azért, hogy megtudjam, mi lehet lemerül az akkumulátorom, az „akkumulátor-felhasználásom” pillanatnyilag ezt jelenti:

  • 38% - Cell Standby
  • 33% - Phone Idle
  • 20% - Wi-Fi
  • 6% - Megjelenítés
  • 2% - Dühös madarak
  • 2% - Térképek

8h 50m-es akkumulátort használok, és a töltöttség 100% -ról 64% -ra nőtt.

Milyen telefonod van? 2 nap nagyszerű akkumulátor-élettartamnak tűnik számomra.
HTC Desire Z / T-Mobile G2
~ 9 óra és csak a 46% felhasználása egyáltalán nem rossz. Többet hozhat ki belőle, ha kikapcsolja a GPS-t és a wifi-t, ha nem használja. Az okos telefon sokkal másabb, mint a funkciós telefon. sokkal több kell az eszköz futtatásához. különösen, ha ~ 1Ghz processzoruk van és ilyenek. akkor is, ha egyáltalán nem használja a telefont, az akkumulátor lemerülni fog, mert a rendszer fut. ugyanúgy, mint egy laptop, ha nem kapcsolja ki, ha teljesen kikapcsol, akkor az akkumulátort akkor is használni fogja, ha nem használja.
Kettő válaszokat:
collabeta
2011-06-11 02:05:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Próbálja ki a Watchdog nevű alkalmazást.

Figyeli az alkalmazásokat, és figyelmeztet mindenre, ami túlzottan használja a processzort. Segíthet, hacsak nem valami alacsony szinten folyamatosan folyik.

El kell fogadnom, hogy nem úgy hangzik, mintha problémája lenne. Az akkumulátor élettartama jónak tűnik.

A Juice Plotter egy másik akkumulátorfigyelő, amely érdekelheti, és a Juice Defender társalkalmazása segíthet extra életet kicsavarni a telefonból, mivel szükség esetén kikapcsolhatja a 3G-t.

Kíváncsi vagyok, hogy ezek az alkalmazások még működnek-e tovább.Nekem volt egy alkalmazásom, amely nagyon részletesen megmondta, hogy pontosan mennyi CPU-t használtak, de az Android 7 körüli idő alatt egyáltalán nem működött, mert az alkalmazások számára hirtelen tilos látni ezeket az információkat.
Ryan Conrad
2011-06-11 01:15:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minden lemeríti az akkumulátort. A képernyő általában jelentősen lemeríti az akkumulátort. A GPS lemeríti, a wifi, az internethasználat, a telefonhívások stb. A telefonom szinte mindig áramforráshoz van kötve, amikor csak elérhető. Asztal a munkahelyen, Asztal otthon, Autós töltő.

A készülékemen (a CyanogenMod 7 futtatásával) a Beállítások -> Alkalmazás -> Akkumulátorhasználat menüpontra léphetek.

A képernyőm 15 másodperc múlva kikapcsol, és ez a akkumulátor fogyasztó.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...