Kérdés:
Hogyan lehet kilépni a Skype-ból Androidon?
Caleb
2010-10-06 13:33:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Skype frissen kiadott verzióját használom a CyanogenMod 6.0 verziót futtató ADP1-en.

Úgy tűnik, nem tudom kilépni a Skype programból. Úgy tűnik, hogy nincs semmiféle mechanizmus a Skype-ból való kijelentkezéshez, miután bejelentkeztem. Meg tudom ölni a feladatot, de ha legközelebb bármi kiváltja, úgy gondolja, hogy joga van bejelentkezni, és újra online lehet, semmi akadálya. A tálca ikon csak a programra viszi, de úgy tűnik, hogy a programnak nincsenek menüi, nem reagál a Vissza gombra stb.

Ötletek?

Ezek a megoldások a Skype előző verziójára vonatkoznak. A v2 nem teszi lehetővé, hogy egyszerűen kilépjen az alkalmazásból. Hibának kell lennie.
Kötelező: http://i.stack.imgur.com/GnFRk.jpg
Hét válaszokat:
Dashogun
2010-10-06 18:33:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lépjen a MyInfo fülre, és állítsa az állapotát Kijelentkezés értékre.

Miután kijelentkezett, a Vissza gomb a várt módon működik, és kilép a Skype-ból.

SZERKESZTÉS : A Skype a 2.9.0.315 verziótól kezdve (legalábbis) leegyszerűsítette a kijelentkezési mechanizmust:

A A Skype egyszerűen ezt teszi:

enter image description here

Ez már nem működik a Skype 4.0.0.17847 for Android rendszeren.
ale
2013-07-02 23:22:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A 4.0 verzióval (2013. július 1-jén jelent meg) ismét megváltoztatták a kijelentkezés módját.

A következőképpen teheti meg:

  1. Bejelentkezés közben koppintson az avatárra a jobb felső sarokban.
  2. Fiókprofilján érintse meg a Túlcsordulás menüt (három függőleges pont) a jobb alsó sarokban.
    • Ha telefonja rendelkezik fizikai menü gomb, akkor ezt használja
  3. Mostantól lehetősége van kijelentkezni

( forrás)


A Skype nemrégiben frissült (július 10.); az egyik változás a kijelentkezés megkönnyítése.

Skype for Android 4.0 frissítés: hallottunk

  • Ön a kijelentkezés egyszerűbb módját akarta. Most megtalálja ezt az opciót a Menü gomb megnyomásával vagy a következő navigációs képernyők bármelyikén: Legutóbbi , Kedvencek , Emberek erős> és Profil .
Szerintem figyelemre méltó, hogy ez nem törli a tárolt hitelesítő adatokat. Ha az "Automatikus bejelentkezés" engedélyezve van, a Skype következő indításakor azonnal bejelentkezik.
user2920
2011-02-15 04:25:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Telepítse a Skype leállítását a Marketből, hozzon létre parancsikont a kezdőképernyőn, és kattintson rá, amikor ki akar lépni a skype-ból.

ez nem jó megoldás
Ez az alkalmazás már nem érhető el (és amúgy sem szükséges).
Oded
2011-07-12 19:37:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rendben, most jöttem rá, hogyan lehet kilépni a skype-ból. Menjen az alkalmazás főképernyőjére, és kattintson a bal gombra. Ezt követően kattintson a kijelentkezés gombra, és a visszatérés gombbal kiléphet. már közzétette ezt, de azt gondolom, hogy az emberek számára, akik újak az androidban (például én), nem volt teljesen világos: P

Dancer
2011-08-04 11:42:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Számomra a kijelentkezés pontosan úgy működik, mint a PC Skype kliensénél. vagyis az ügyfél folyamatosan fut. Ha ezután kényszeríti a kilépésre (lásd alább), akkor a következő bejelentkezéskor újra meg kell adnia a jelszavát. Itt van egy általános mód a Skype kilépéséhez, amely nem igényel új feladatkezelő vagy valamilyen „stop skype” alkalmazás telepítését : Lépjen a Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazások kezelése -> Skype -> Kényszerített leállítás

lehetőségre
Néhány nappal ezelőtt frissítettem a Skype-ot, és a szokásos bejelentkezés után is elindult magától. Többször megtettem, végül a „Kényszer leállítás” opciót használtam a Beállítások-Alkalmazásokban, és ez megoldotta. Azt hiszem, ez valami hiba a Skype-ban vagy az Android-ban (van 4.0)
0xC0000022L
2013-10-14 19:09:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

They changed it again, it appears (Skype 4.4.0.31835). While previously it could be reached via the Menu button, there is no more option to sign out there.

No sign out in Skype 4.4.0.31835 menu

Instead now you have to press the button with the dashed circle around the avatar, next to the menu button on the main screen of Skype. There you'll see this:

Location of Signout option

At the very bottom you find the option to sign out, which will also quit the Skype client.

The previous version behaved the way described by the accepted answer (as of this writing). But it didn't get me any further.

Megerősítve, az egyetlen lehetőség a Skype teljes "kilépésére" a manuális "kijelentkezés". Lásd még: http://android.stackexchange.com/questions/69891/
Suvaathy
2011-07-31 17:02:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tudom, hogyan kell kijelentkezni. Amikor be van jelentkezve, HOSSZÁR TARTJA A HOME GOMBOT ANDROID TERMÉKÉN, NEM SZKÉPBEN! Láthat egy gombot, amely a Feladatkezelő. Kattintson rá, és meglátja az androidos termék aktív alkalmazásait. Ezután nyomja meg a skype logó mellett látható befejező gombot.

Telepítenie kell egy egyéni feladatkezelő alkalmazást, és ahhoz a kulcshoz kell kötnie, amely nem része az Android alaprendszerének. A készleten lévő androidos feladatváltó csak lehetővé teszi, hogy a legutóbbi alkalmazásokra váltson, ne zárja be őket, és még azt sem jelzi, hogy futnak-e vagy sem.
Ez csak a Touchwiz (Samsung) eszközökre igaz.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 2.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...