Kérdés:
Miért tartanak olyan sokáig az új fotók a Galériában?
JadeMason
2010-09-14 01:06:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha fényképeket készítek, majd a Galéria alkalmazásba megyek, ezek a fotók nem mindig jelennek meg azonnal. Megpróbáltam a Galéria frissítését, de a képek egyszerűen nem jelennek meg 15 percnél tovább. Újra megnyithatom a Kamera alkalmazást és böngészhetem őket, így tudom, hogy tárolták őket.

Van-e mód arra, hogy kiküszöböljük a késést a fényképezőgéppel készített fénykép és a Galériában való megjelenés között?

Mennyi ideig tart "elég sok idő"? Van egy kérdésem a galériával is, de nem hiszem, hogy ez teljesen ugyanaz. Percekről, órákról, napokról beszél?
Percek között volt. Fotókat készítenék, és bezárnám a kamera alkalmazást. Pillanatokkal (egy-két perccel) később szeretném átnézni ezeket a fotókat a galéria alkalmazásban. Néha nem jelentek meg, és csak néhány perccel (> 15) később tudtam megnézni őket.
Négy válaszokat:
Saiboogu
2010-09-21 01:41:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A késés azért van, mert az Android médialeolvasó folyamata nem fut folyamatosan. A piacon van egy alkalmazás, amely a futásra kényszeríti - http://www.appbrain.com/app/com.addz.mediascanner

Ezt nem használtam személyesen, de nagyon magasan értékelik.

Gk3Biz
2010-09-14 04:23:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van egy alternatíva a 3D galéria, a 2d-galéria számára, amelyet nagyon gyorsan frissítenek!

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=377221&d=1281435373

Élvezd!

ps - ha a t nem működik, akkor lehet, hogy be kell jelentkezned / regisztrálnod kell az XDA-n, majd le kell töltened, de megéri! Letöltöm ezt, majd csak eltávolítom a másik galériát, mivel késik.

keyboardsurfer
2010-09-14 03:53:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az IMHO a késleltetés csökkentésére a következő módszerekkel használható:

  1. Használja a CyanogenMod alkalmazást (ez sokkal gyorsabb, mint a készlet Android)
  2. Gyorsabb telefon beszerzése (ig Nexus One)
  3. Távolítsa el az Appkillereket

Egyébként lehet, hogy csak a Galéria alkalmazás frissítésére kell várnia.

+1 az alkalmazásgyilkosok eltávolításáról. Ugyanezt a viselkedést vettem észre, amíg abbahagytam az alkalmazásgyilkosok használatát.
-1, az OP nem a "késésről" beszél, mint egy lemaradt galériáról, ehelyett a késést kérte, mint "az új fotók nem jelennek meg azonnal a galériában"
Valójában nem hiszem, hogy az alkalmazásgyilkosoknak köze lenne ehhez. Nem használok alkalmazásgyilkosokat, és ugyanazt a késést észlelem.
GAThrawn
2011-02-07 22:30:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vannak bizonyos műveletek, amelyek mindig végrehajtják a médialeolvasó működését.

Ha a telefont csatlakoztatja a számítógéphez, és USB-meghajtóként csatlakoztatja, a médialeolvasó utána fut. húzza ki.

A legtöbb fájlkezelő értesíti a médiaolvasót, ha fájlok mozgatásához használja őket.

Néhány más általam használt alkalmazás, például a Képátvitel, beállította a médialeolvasó futását (feltehetően annak ellenőrzésére, hogy naprakész információkat kaptak-e arról, hogy milyen média változott az utóbbi időben).Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 2.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...